Termeni și condiții

Societatea comercială care oferă spre vânzare toate produsele de pe www.moobler.ro este denumită MOOBLER INTERNATIONAL SRL, considerată că fiind “Vânzător” și denumită în continuare   că atare. MOOBLER INTERNATIONAL SRL este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J38/1177/2019, CUI 41787025, având sediul în Com. Păuseşti-Măglaşi, Str. Principală, Nr. 79, Județ Vâlcea.

Folosirea acestui site (www.moobler.ro) de către orice persoană (atât fizică cât și juridică) care folosește siteul în scopul de a se informa sau de a achiziționa produsele, denumit în continuare “utilizator”, reprezintă acordul acestuia fără limitări sau rezerve a prezențelor Termeni și Condiții.

Trimiterea unei comenzi se poate face direct de pe site-ul vânzătorului completând un formular de comandă, prin e-mail la office@moobler.ro  În cazul în care plasați o comandă telefonică va trebui să confirmați în scris pe email acordul dumneavoastră după citirea și acceptarea prezenței secțiuni privind Termeni și Condiții.

În momentul confirmării unei comenzi cumpărătorul își exprimă acordul privind încheierea contractului și își asumă obligațiile ce-i revin.

Deși încercăm să evităm publicarea datelor eronate pe cât posibil, ne rezervăm dreptul de a există erori la publicarea automată a detaliilor produselor existente pe site: descrieri, fotografii, preț etc. În cazul unor erori, va rugăm să ne contactați.

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe site.

Vânzătorul va informa Cumpărătorul înregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuțiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare nu constituie o validare și confirmare ferme ale comenzii și, în consecință, nu semnifică încheierea contractului la distanță.

Dacă Vânzătorul confirmă explicit o comandă, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă (e-mail, SMS) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător.

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător, și documentele fiscale. 

Prețul Contractului il constituie prețul vânzării Produselor, cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător.

Prețul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalități, funcție de opțiunea clientului: plata online cu card ( card personal sau al societății cumpărătoare, în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul Netopia MobilPay.ro); ordin de plată (în baza facturii proforme emise de către Vânzător); numerar la livrare (plata va fi făcută în lei conform prețului Contractului și se va face la comisionarul care efectueză livrarea). 

Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Client în formularul de comandă, utilizând curieratul extern sau echipa internă de livrare. Vânzătorul va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre aceasta indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate. Termenele de livrare sunt afișate pe site la fiecare produs și variază în funcție de produs.

În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, a amânării de către Cumpărător a termenului de livrare stabilit, Vânzătorul își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.

Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitării returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici.

Clientul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care Vânzătorul acceptă să suporte acele costuri. Clientul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile Cumpărătorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

În cazul în care vă putem ajuta cu alte informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa: office@moobler.ro. În plus, puteți completa formularul de retur și trimite către aceeași adresă de email: office@moobler.ro. Descărcați formularul de retur aici.

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii aferente onorării Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

Site-ul http://www.moobler.ro este proprietatea companiei S.C. MOOBLER INTERNATIONAL SRL, societate româna cu sediul în Com. Păuseşti-Măglaşi, Str. Principală, Nr. 79, Județ Vâlcea, telefon: 0756.328.574 înregistrată la Registrul Comerțulu sub nr. J38/1177/2019 , având codul fiscal nr.  41787025, ce poate fi contactată la adresa de email: office@moobler.ro

În cazul în care aveți orice solicitare referitoare la procesul de vanzare, precum si la produsele și serviciile Moobler disponibile online, ne puteți contacta la telefon 0756.328.574, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 19:00.

Prin utilizarea site-ului http://www.moobler.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul http://www.moobler.ro se supune legilor din România. 

Conținutul site-ului este proprietatea https://www.moobler.ro/ și a companiilor partenere care vor fi citate ca sursă de conținut și nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul scris al https://www.moobler.ro/. În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe https://www.moobler.ro/, ne puteți contacta pe adresa office@moobler.ro. Moobler își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment. https://www.moobler.ro/ își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil. Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site în afară de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat. Astfel, în zonele din site care permit adăugarea conținutului de către utilizatori, respectiv zona de comentarii, aceștia vor introduce pe site doar conținut legal și moral, iar deținătorul își rezervă dreptul de a modera / cenzura comentariile.